Destaquem

going-nomad.com no serà un projecte completament útil ni exitós sense la teva ajuda i participació.

Utilitza el formulari de contacte o, encara millor, el fòrum, per compartir les teves idees i experiències amb tots els lectors.

Gràcies!


D'altres diuen...

El que he trobat és que pots fer pràcticament tot o anar pràcticament a tot arreu, si no tens pressa.
Paul Theroux
El viatger veu el què veu, mentre el turista veu el què ha vingut a veure.
G. K. Chesterton
Certament, viatjar és més que veure els llocs d'interès; és un canvi que va fent, profunda i permanentment, de les idees de viure.
Miriam Beard

Doncs si, nòmada.

Tots veiem al nostre voltant que hi ha alguna cosa que no va bé. Tenim tot el que volem i més, però això no sembla afectar la nostra felicitat. Les nostres preocupacions se centren en pagar una generosa hipoteca durant les properes dècades mentre estalviem uns extres per pagar-nos el nou cotxe, o la televisió plana, o un iPod, o qualsevol dels últims gàdgets que sembla que ens hem de comprar.

A molts de nosaltres, aquesta direcció que pren tot plegat no ens acaba de convèncer, i volem donar a conèixer que hi ha moltes alternatives a una vida de feina de 8 a 5. Aquí us en volem explicar una: viure veient món, aconseguint diners de maneres alternatives, i gastant només els necessaris, renunciant al 'luxes' (són luxes, o cadenes?) de la societat contemporània i acariciant la llibertat de tenir temps per fer tot allò que vulguis. I n'hi ha moltes que no costen diners.

Ens hem trobat molta gent que sempre ens ha dit: 'Quina enveja! M'encantaria fer el que vosaltres feu!'. I la nostra resposta sempre ha sigut: fantàstic doncs, fes-ho!

T'explicarem les raons que hi ha per engegar una vida nòmada, com fer-ho sense entrar en bancarrota, i t'ajudarem a conèixer gent que ja ho ha fet, i que està disfrutant de les conseqüències.

Esperem que tu també disfrutis de la web, que hi trobis respostes si tenies preguntes, i que hi trobis preguntes si encara no en tenies.

I recorda, mai et tanquis les portes a res. Si hi ha alguna cosa que vulguis fer, només per això tens totes les possibilitats d'aconseguir-ho.

Aquesta pàgina, com totes les altres, està permanentment en construcció. Si teniu informació rellevant que en pot incrementar la seva utilitat, si us plau comuniqueu-nos-ho mitjançant la pàgina de contacte. Gràcies!



Going Nomad (c) 2008 - 2021 | Nosaltres | Enllaça'ns | Contacte | powered by weburger